آزمون زبان انگلیسی وزارت بهداشت

این زبان عمومی، آزمون زبان انگلیسی وزارت بهداشت است، که بعضی از دانشگاههای داخل مجری آن هستند. بسیاری از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در سرتاسر جهان، برای پذیرش داوطلبان به تحصیل در رشته های مختلف، در صورتی که زبان تدریس، زبان انگلیسی باشد، معیاری را برای بررسی سطح زبان داوطلبان (English language proficiency) در نظر می گیرند.

ما در موسسه زبان الوند افتخار این را داریم که شما را برای قبولی امتحان زبان انگلیسی وزارت بهداشت در کمترین مدت آماده کنیم.شما میتوانید برای مشاوره و آماده شدن در آزمون زبان انگلیسی وزارت بهداشت با متخصصین ما در تماس باشید.

  • بخش شنیداری شامل ۳۰ سوال درک مطلب شنیداری
  • قسمت واژگان، ساختار و دستور زبان شامل 40 سوال
  • مبحث ریدینگ و درک مطلب شامل 30 سوال درک مطلب نوشتاری

آموزش زبان


بخش های آزمون وزارت بهداشت

شما در قبولی این آزمون بایستی تمامی بخش های آزمون وزارت بهداشت را به خوبی  پشت بگذارید. مدرک کسب شده در این آزمون ۲ سال اعتبار دارد، معمولا در هنگام مصاحبه دکترا و یا پیش از برگزاری آزمون جامع دکترا، توسط همه دانشگاه‌های علوم پزشکی قابل پذیرش بوده و اعتبار دارد. تا کنون برای سال 1399 بالغ بر یک هزار 500 نفر ثبت نام کرده اند که این داوطلبان برای قبولی در 15 دانشگاه و 77 رشته خصوصی رقابت میکنند.

بخش های آزمون وزارت بهداشت 

بخش شنیداری

در این قسمت، بایستی به مکالمه هایی با لهجه آمریکایی که بین یک یا چند نفر در موضوعات مختلف اتفاق می افتد گوش دهید و سپس به سوالات ۴ گزینه ای مطرح شده پاسخ و گزینه صحیح را انتخاب کنید. در صورت تکمیل این بخش شما موفق به پشت سر گذاشتن مبحث شنیداری شده اید.

در این بخش یادداشت برداری دقیق از محتوا LISTENING خیلی مهم است و اینکه شما باید خیلی خوب مطالب را خلاصه کنید. ارتباط بین بخش های مختلف مکالمه یا سخنرانی هم بسیار اهمیت دارد.

ساختار و نگارش

بخش ساختار و نگارش شامل 2 دسته است که قسمت اول بخشی از جمله خالی است که باید با گزینه مناسب آن را تکمیل کنید. و در قسمت دوم با جمله هایی مواجه میشوید که دارای اشتباه است و باید آن را شناسایی کنید.

به این توجه کنید که جدا کردن بند ها با نقطه ویرگول و لغت های پیوند دهنده مانند : also، however، thus و … و همچنین جدا کردن کلمات با کاما موفقیت شما را در قبولی این بخش بیشتر میکند. مهارت دستوری زبانی شما شانس قبولی را در آزمون زبان انگلیسی وزارت بهداشت بیشتر میکند.

درک مطلب

شامل 4 بخش آکادمیک و دانشگاهی است که فرد باید به سوالات مربوط به متن پاسخ دهد که این متون بیشتر از Health & Medical استفاده شده است. این امتحان مشابه آزمون TOEFL است که شما با کار کردن بر روی آزمون های TOEFL میتوانید در آزمون MHLE موفقیت کسب کنید.

اگر شما تکنیک های این بخش را بخوبی بدانید میتوانید به راحتی از این بخش امتیاز خوبی کسب کنید. در این قسمت از آزمون زبان انگلیسی وزارت بهداشت شما باید تمرکز کافی داشته باشید.

درک مطلب


آزمون MHLE برای چه افرادی است

این آزمون برای داوطلبانی است که متقاضی شرکت در دوره دکتری PHD و دکترای تخصصی مربوط به رشته های علوم پزشکی هستند. برای افرادی که متقاضی شرکت در آزمون لیسانس به پزشکی هستند، داشتن یک مدرک زبان MHLE و MSRT و … ضروری می باشد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجری آزمونی به نام MHLE بوده که این آزمون را برای سنجش توانایی متقاضیان تحصیل در رشته های علوم پزشکی در زمینه زبان انگلیسی برگزار می کند.

آزمون MHLE برای چه افرادی است

شرایط شرکت در آزمون MHLE چیست

دانشنامه کارشناسی ارشد در رشته های مربوط به پزشکی و پیرا پزشکی یا دکترای حرفه ای پزشکی- دندان پزشکی و داروسازی- دامپزشکی و یا علوم آزمایشگاهی، برای شرکت در این آزمون الزامی است. این آزمون در سال حدودا ۶ بار برگزار می شود. و برای اطلاع از شرایط شرکت در آزمون MHLE نیز بایستی به سامانه برگزاری آزمون وزارت بهداشت به نشانی www.sanjeshp.ir مراجعه نمایید.


  •  حداقل نمره قبولی در آزمون MHLE نمره 50 از 100 است.

نحوه ثبت نام آزمون MHLE

  1. یک عدد قطعه عکس پرسنلی تمام رخ با زمینه روشن
  2. اسکن مدارک ثبت نام ” کارت ملی و شناسنامه”
  3. مراجعه به سایت sanjeshp.ir
  4. انتخاب آزمون زبان MHLE
  5. کلیلک روی Send document & register
  6. پرداخت هزینه اسم نویس در آزمون
  7. ارسال مدارک بصورت تک تک
  8. تکمیل فرم نام نویسی بصورت انگلیسی و دریافت code registration
  • دریافت نکردن این کد به منظور انجام نشدن ثبت نام است.

نحوه ثبت نام آزمون MHLE


نکاتی که متقاضیان آزمون زبان MHLE باید بدانند

  1. در برخی از دوره ها، آزمون در چند حوزه برگزار میشود.
  2. نشانی دقیق محل برگزاری آزمون همراه با کارت ورود به جلسه در اختیار داوطلب قرار میگیرد.
  3. برای ورورد به جلسه آزمون همراه داشتن کارت ورورد به جلسه و اصل کارت ملی الزامی است.
  4. هرکارنامه دارای یک کد ویژه Certification code است که درستی آن از طریق سایت قابل استعلام است.
  5. قبلا از ورود به حوزه آزمون از کارت ورود به جلسه خود پرینت تهیه کنید.
  6. درهای حوزه امتحانی راس ساعت 8:45 بسته و از ورود افراد جلوگیری خواهد شد.
  7. هزینه نام نویسی قابل برگشت یا برای دوره بعدی نیست پس بنابراین از قطعیت ثبت نام خود اطمینان حاصل کنید.

نکاتی که متقاضیان آزمون زبان MHLE باید بدانند

به این صفحه امتیاز دهید.

مشاوره رایگان

    captcha